Pirrig inför helgens gruppseans i Örebro

Hej på er denna soliga vårdag!

Idag måste jag få berätta om något spännande som jag har att se fram emot, nämligen en gruppseans hos en vän i Örebro på lördag. Hon går till ett medium då och då och så pratade de om att ordna med en gruppseans hemma hos henne en dag. Min vän skickade förfrågan till några av oss och jag blev nyfiken att testa. Det är nytt för mig men kan ju vara roligt att se hur det är.

Vi kommer vara en grupp på sju personer och sen kommer den här kvinnan att kanalisera budskap till oss från andra sidan. Hon ger ju inga garantier angående hur många eller vilka som kommer få budskap och meddelanden, men jag tänker att oavsett om jag får något just till mig eller inte så blir det intressant att vara med på. Vad jag mer har att se fram emot i helgen är att vi på söndag ska ha grillunch hos min sambos föräldrar och det ska bli så mysigt. Hans syster kommer dit med sin gulliga hundvalp och det är ju en riktig glädjespridare.

?Min sambos föräldrar bor strax utanför Örebro i ett fint hus med stor veranda och där ska vi då grilla ute i solen är det tänkt. Just nu i början på veckan kan det ju kännas ganska långt till helgen, men det fina vädret gör ändå att man är så mycket piggare och gladare och dagarna går fortare när man är på gott humör. Jag blir samtidigt lite pirrig och nervös inför helgens gruppseans när jag tänker på det, men mest på ett bra sätt. Nu får jag nog återgå till jobbet, men jag hoppas ni har en alldeles underbar dag och att ni alla mår bra. Kram till er från mig!