Mitt jobb som elektriker i Helsingborg

Hej på er

Jag jobbar ju som elektriker i Helsingborg och att jobba som hantverkare och elektriker har sina fördelar och nackdelar. Jag tycker om att vi har både jobb utomhus och inomhus och nu när det börjar bli mer sol och varmare så är det ju himla härligt att ha ett jobb där vi spenderar i alla fall en del tid utomhus. Många jobb är ju inomhus också, men jag får i alla fall variationen. För mig skulle det nog vara otänkbart att jobba med någonting där man måste vara inomhus hela dagarna alltid, varje arbetsdag i veckan.

Jobbet som elektriker är också roligt för att vi gör så många olika slag jobb och träffar många slags människor. Ibland har man vi mindre projekt som går snabbt att göra och ibland är det större projekt som sträcker sig över en längre tid. Nu har jag varit på ett nybygge här i Helsingborg och det är ju ett större projekt vilket innebär att jag varit på samma ställe hela förra veckan och kommer nog vara hela denna veckan också. Det är ett roligt projekt att få vara med på och se hur det tar form och blir mer och mer färdigt. Firman jag jobbar för vänder sig till både privatpersoner och företag så det kan verkligen vara allt från att byta gamla eluttag till nya och jordade hos en familj eller nu att färdigställa elen i en nyproduktion.

?Vissa jobb åker man själv på men som detta är vi ju flera stycken från samma firma som samarbetar på och det är en annan sak jag gillar, att man får både delarna. Skulle man jobba själv alla dagar i veckan skulle det nog kännas ensamt och bli långtråkigt, men att göra det vissa dagar är bara skönt. Jag har väldigt goa arbetskompisar så vi har väldigt roligt ihop, men de säger ju samma sak. Man trivs ihop men det är också skönt att jobba själv ibland. Apropå jobb så får jag återgå från rasten. Ha en fortsatt härlig dag!