En utmärkt fotograf

Hej och välkommen. Nu är det onsdag och det betyder att det inte är så många dagar kvar fram till helgen då vi får ta det lugnt och vila upp oss för ännu en arbetsvecka. Det jag gjorde förra helgen var att ta hjälp av en fotograf i Umeå som tog bilder på mig, min man och mina barn. Denna fotograf heter Jenny Rehnman och hon är väldigt professionell.

Varje år sedan jag och min man blev tillsammans har vi tagit en familjebild på oss för att minnas hur vi såg ut och hur vi hade det då just den tiden. Detta är en tradition som vi har hållit kvar i 10 år och nu när vi har fått barn så kommer vi verkligen hålla fast vid det. De senaste åren har vi fått hjälp av en fotograf i Umeå vid namn Jenny Rehnman och de är de mest fantastiska bilderna som någonsin har tagits på mig och min familj. Det är inte bara ett tråkigt porträtt, utan bilderna kan tas ute i naturen, hemma hos oss eller någon annan stans och kvalitén är hur bra som helst. Vi har faktiskt redan fått hem de bilder som hon tog på oss i helgen och de kommer att hängas upp på väggen där några av de andra porträtten sitter. Det jag vill säga är att jag rekommenderar denna fotograf i Umeå om ni vill ha bilder på er familj, bröllop eller något annat, för hon levererar både bra service men också en bra aura. Jag kan lägga upp första bilden på mig och min man och så lägger jag även upp den senaste bilden som togs på mig, min man och våra barn. Ha det fint nu!