Rehab efter skador och sjukdom

Blir man dålig i kroppen så är det inte alltid så lätt att komma tillbaka till hur man var tidigare. Inte om man råkar ut för en olycka och bryter ett ben i kroppen, är man ung så återhämtar sig kroppen snabbare och lättare än vad den gör om man är äldre. När man är äldre och om man skadar sig väldigt svårt som ung också så kan man behöva rehab för att återställa kroppens muskler.

Vid rehab på Dolor så har man en sjukgymnast vid sin sida som hjälper en att göra upp ett schema som man ska träna efter för att sakta men säkert stärka musklerna. Då blir det med övningar som är snälla och skonsamma för kroppen också och med allt sådant så är det faktiskt ganska lätt genomfört, det är sådant som går problemfritt att underhålla. Finns ingenting annat du behöver tänka på när det kommer till det, bara det enda lilla.

Dolor har personer i alla olika åldrar som kommer till dem för rehab och för att återkomma till sin forna form, oavsett om det är efter en tids svår sjukdom eller om det är efter skador efter en olycka.

Du kan alltid ringa till Dolor och prata med dem för att få veta mer. Jag är ingen expert inom området för jag har aldrig själv behövt gå på rehab men jag har både familjemedlemmar, släktingar och vänner som har gjort det och flera av dem på just Dolor också så där vet jag faktiskt vad jag snackar om.